Salut! Numele meu este Dani Godja, fac parte din echipa care a pus bazele proiectului www.bump.ro (Bursa Micilor Producători) și știm că ai nevoie de ajutor să-ți dezvolți afacerea. Ne-am propus să te ajutăm în acest demers deoarece înțelegem cât de greu este să ai o afacere la început de drum și cât de dificil poate fi să răzbești pe o piață tulburată grav de criza provocată de pandemia aceasta.  

Voi scrie cu mare bucurie articole care să te ajute să-ți dezvolți propria afacere.  Dacă ai rămas să citești în continuare înseamnă că deja te interesează să ai o viață mai prosperă decât în prezent.

Indiferent cât de mult efort depui în acest moment pentru realizarea acestui obiectiv, fără un mindset potrivit nu vei reuși decât printr-o minune să-ți vezi visul îndeplinit. Să fiu mai corect, cheia succesului stă într-o combinație de 80% mindset și 20% cunoștințe tehnice. Despre Principiul Pareto care spune că aproximativ 80% din efecte sunt produse de 20% din cauze, la care face referire conceptul de mai sus, îți voi vorbi într-unul dintre articolele viitoare.

Nu vreau să te demoralizez când îți spun că poți citi oricâte cărți de antreprenoriat, marketing sau orice altceva care e util afacerii tale să progreseze, și rezultatul obținut să fie mult sub așteptările tale. În schimb, aceleași informații acumulate de un antreprenor cu un mindset de creștere și dezvoltare te va duce exact acolo unde visezi.

Un mindset potrivit, dacă nu-l ai deja, nu înseamnă că ești condamnat la eșec. Multe persoane se blochează atunci când le lipsește o anumită abilitate, crezând că procesul de învățare se oprește la absolvirea școlii. Studiile arată că oricine, la orice vârstă, își poate modifica radical performanțele în orice aspect al vieții lucrând asupra mindsetului. E adevărat că schimbările nu apar peste noapte, că nu există soluții magice prin care să se sară peste etape, dar e important că prin muncă, răbdare și perseverență, aceste modificări pot schimba radical întreaga viață a celui care le aplică.

Vă spune aceste lucruri o persoană de 43 de ani care până acum 4 ani era convinsă că domeniul dezvoltării personale este o înșelătorie. Dacă azi afirm contrariul înseamnă că în această perioadă scurtă de timp s-au produs schimbări radicale în multe sfere din viața mea. Această perioadă a însemnat pentru mine zeci (sau poate deja-s sute) de cărți citite pe domeniul dezvoltării personale și financiare, materiale video, webinarii, cursuri online samd. dar rezultatele obținute au meritat din plin efortul depus.

Tu ce mindset ai și ce faci pentru a-l transforma în cel mai bun aliat al dezvoltării afacerii tale? Care sunt obstacolele mentale care te opresc să aduci mai mulți bani în business-ul tău? Despre ce subiecte vrei să citești în viitor pe această pagină?